sse-exed-logo-black

Växel

Handelshögskolan i Stockholm Executive Education

Tel: 08-586 175 00

info@exedsse.se

Individ och företagssanpassade program

Programrådgivning

Tel: 08 586 175 60

info@exedsse.se

Beskrivning

Civilingenjörsprogrammet är en ledarskapsutbildning i två delar som stärker din kompetens inom affärsekonomi och affärsutveckling och kompletterar din högre tekniska utbildning. Programmet ger dig den företagsekonomiska kompetens som krävs för att leda verksamheten.

Civilingenjörsprogrammet del 2 – Affärsutveckling syftar till att du skall behärska de strategiska processerna i verksamheten och få de verktyg du behöver för att kunna bidra till företagets affärsutveckling.

Programinnehåll:

  • Företagsanalys
  • Omvärld och spelregler
  • Värdeskapande
  • Organisation
  • Praktiska övningsexempel och projektarbeten

Efter utbildningen har du en ökad förmåga och verktygen att analysera och lösa företagsekonomiska problem. Du känner dig bekväm med företagsekonomiska begrepp, kan fatta bättre grundade affärsbeslut och driva både dina idéer och verksamheten framåt. Programmet ger dig även tillgång till ett unikt nätverk.

För vem:
Programmet vänder sig till dig som har några års yrkeserfarenhet och är utbildad civilingenjör, högskoleingenjör eller har motsvarande naturvetenskaplig högskoleutbildning och som har fullgjort Civilingenjörsprogrammet del 1 – Affärsekonomi alternativt har gått utbildningen Företagets ekonomi eller har motsvarande företagsekonomiska kunskaper. Kontakta oss gärna för en individuell rådgivning kring dina behov och tidigare utbildning.

För organisationer som har behov av att utveckla en större grupp medarbetare inom chef- och ledarskap kan vi genomföra detta program med anpassning till era specifika behov. Läs mer här

Ladda ner broschyren

Mer om programmets innehåll, praktiska detaljer och vårt sätt att se på executive education (pdf).

Affärsutveckling för ingenjörer - Civilingenjörsprogrammet del 2

i Vill du prata med någon om utbildningen? Klicka här!

Kontakta oss