• Är du redo att utmana dig själv och det du tar för givet för att bygga ny kunskap och bli en bättre chef och ledare? Executive Leadership Program ger dig ett helhetsperspektiv på chef- och ledarskap som direkt kan omsättas i din vardag.

  Läs mer

 • Denna lunch-till-lunch retreat vänder sig till dig som vill utvecklas i din roll som ledare genom inre utveckling. Retreaten ger dig bland annat: Kunskap om hur mindfulness får dig att växa som ledare och människa och bidrar till prestation, välbefinnande och kritiskt tänkande. Tid att reflektera och jobba med utmaningar i ditt ledarskap och ditt liv […]

  Läs mer

 • The daily work of a Project Manager can be challenging, running multiple projects simultaneously with new directions and alternate decisions in a high tempo. Also, digitalization is all around us, either as a fact of today or a coming effect for the organization. This program is designed to give Project Managers the knowledge and tools […]

  Läs mer

 • Programmet för dig som fortsatt vill utveckla dig i rollen som projektledare och få djupare insikt i dig själv.

  Läs mer

 • Utvecklande HR

  Datum kommer

  De kommunala företagen står inför stora utvecklingssteg. Läget ställer krav på verksamheten att vara innovativ och driva förändring och samtidigt bidra till stabilitet i ett snabbföränderligt landskap. Att verka i ett kommunalt företag innebär att befinna sig i skärningspunkten mellan ekonomi, politik och samhälle. Ett centralt tema i programmet blir därför att utgå från verksamhetens […]

  Läs mer

 • = Innehållsfokus
 • Affären/uppdraget
 • Styrning
 • Ledarskap

Vi utbildar framgångsrika ledare

En bra ledare förstår vad som driver människor. Och känner sin egen ledarstil bra nog för att kommunicera, driva på och motivera effektivt utifrån den.

Ditt personliga ledarskap sätter förutsättningarna och vi hjälper dig göra det mesta av det när du går en utbildning hos oss. Men vi är övertygade om att en bra ledare utöver ledarskapsutveckling även behöver en bra förståelse för affären och de ekonomiska begreppen. Det kommer att hjälpa dig som ledare att förstå och bryta ner vad de stora besluten betyder för varje medarbetare. Och för att motivera ditt team behöver alla förstå vad ni ska uppnå tillsammans och vilken roll de själva har.

Oavsett om du leder team, leder andra chefer, funktioner, företag eller koncerner har vi en ledarskapsutbildning med just det du behöver för ett modernt, framgångsrikt ledarskap. I vårt utbud finns både onlineprogram och utbildningar med salsundervisning på konferensgård nära Stockholm.

 


Hittar du rätt?

Vill du ha mer underlag och vägledning inför ditt val av program? Vi arrangerar informationsmöten som ger dig fördjupad inblick i utbildningarna och möjlighet att träffa programteamet och ställa frågor. Läs mer och se datum här.

Välkommen!