En digital upplevelse med din affär i fokus

Genom våra onlineprogram bidrar vi med effektfull träning i ett flexibelt format. Programmen fokuserar främst på företagsledning i den digitala eran och hur digitala teknologier förändrar organisationer och deras verksamheter. Vår lärupplevelse bygger på följande tre principer.

Högt engagemang

Vi vill att lärandet ska vara roligt och spännande och därför engagerar vi dig i nya aktiviteter var tredje till femte minut. Varje moment är designat för att du som deltagare ska vara fullt fokuserad och engagerad genom hela programmet.

Stödjande nätverk

Lärande är också en social process. Du utvecklar ditt befintliga nätverk genom samverkan med fakultet och andra deltagare. Tillsammans utbyter ni intryck, idéer och perspektiv och stödjer varandras utveckling.

Tillämpning direkt

Du arbetar under programmen med Live Learning för att främja applicering av programmet i din professionella kontext. Dina projekt får en hävstång genom feedback av andra deltagare och våra coacher.

Accelerating Digital Innovation

Se introduktionsfilmen till vårt program Accelerating Digital Innovation med Frida Pemer, assistant professor vid Handelshögskolan i Stockholm och online program director på SSE Executive Education.

Onlineprogram

  • = Innehållsfokus
  • Affären/uppdraget
  • Styrning
  • Ledarskap
utbildning chef tjänsteföretag

Kontakta mig

Carl Klingborg

Strategic Partnership Manager

Tel: +46 70 368 66 22.

carl.klingborg@exedsse.se