Växel

Handelshögskolan i Stockholm Executive Education

Tel: 08-586 175 00

info@exedsse.se

Individ och företagssanpassade program

Programrådgivning

Tel: 08 586 175 60

info@exedsse.se

Utbildningar i Ledarskap

 • Ett program för dig som är i ledande position och vill ha en välmeriterad oberoende mentor för stöd kring dina och företagets utmaningar.

  Ort: Stockholm

  Läs mer

 • Ett forskningsbaserat och interaktivt program där fokus ligger på dina erfarenheter av och utmaningar gällande ledarrollen. Programmet hjälper dig att utvecklas till en mer effektiv och medveten ledare.

  Ort: Kämpasten, Sigtuna

  Läs mer

 • Ett program som ökar din förståelse för hur du agerar, gör dig medveten i ditt ledarskap och som skapar resultat för dig och din organisation.

  Ort: Internat på SSE Executive Educations kursgård Kämpasten i Sigtuna och enstaka coachingdagar i Stockholm.

  Tid: Totalt 18 dagar, varav 14 på internat och 4 enstaka coachingdagar.

  Läs mer

 • Ett program för dig som vill stärka din förmåga som ledare att nå resultat med tydlig och effektiv kommunikation.

  Ort: Programmet genomförs som internat på SSE Executive Educations kursgård Kämpasten i Sigtuna.

  Tid: Totalt 3 dagar.

  Läs mer

 • Programmet för dig som fortsatt vill utveckla dig i rollen som projektledare och få djupare insikt i dig själv.

  Ort: Programmet genomförs som internat på SSE Executive Educations kursgård Kämpasten i Sigtuna.

  Tid: FULLBOKAD! Se nästa start februari 2019.

  Läs mer

 • = Innehållsfokus
 • Affären/uppdraget
 • Styrning
 • Ledarskap

Handelshögskolan Executive Educations långa erfarenhet och starka koppling till både forskning och näringsliv gör det möjligt för oss att erbjuda dig de främsta experterna inom varje ämnesområde.

Sedan 2001 rankas vi bäst i Norden på executive education av the Financial Times.

 


Hittar du rätt?

Se även: Samtliga öppna program | General Management | Affär/uppdrag och StyrningStyrning | Finansiell ekonomi | Fördjupningskurser | Executive MBA


Vi håller även informationsmöten på plats i Stockholm, se datum.

utvecklas som ledare utbildning

Framgångsrika ledare är en Handelsvara

En bra ledare förstår vad som driver människor. Och känner sin egen ledarstil bra nog för att kommunicera, driva på och motivera effektivt utifrån den. Ditt personliga ledarskap sätter förutsättningarna och vi hjälper dig göra det mesta av det när du går en utbildning hos oss. Men vi är övertygade om att en bra ledare utöver ledarskapsutveckling även behöver en bra förståelse för affären och de ekonomiska begreppen. Det kommer att hjälpa dig som ledare att förstå och bryta ner vad de stora besluten betyder för varje medarbetare. Och för att motivera ditt team behöver alla förstå vad ni ska uppnå tillsammans och vilken roll de själva har. Oavsett om du leder team, leder andra chefer, funktioner, företag eller koncerner har vi en ledarskapsutbildning med just det du behöver för ett modernt, framgångsrikt ledarskap.

Välj den ledarskapsutbildning som passar dina behov bäst

Executive Leadership Program (ELP)

Vår mest heltäckande chef- och ledarskapsutbildning för dig som är senior chef på ledningsgruppsnivå i näringslivet eller i affärsdrivande verksamhet inom offentlig sektor. Ger dig både bredden och djupet inom ämnena ledarskap, affärsutveckling och styrning.

Managing Professional Services (MAPS)

En managementutbildning specifikt framtaget för dig som är ledare av en verksamhet inom kunskapsintensiva tjänster av rådgivande och konsultativ karaktär. Utifrån ett helhetsperspektiv på ledarskap, affärsutveckling och styrning lär du dig skapa starka kundrelationer samt attrahera och behålla talangerna.

Chefsutvecklingsprogrammet för sjukvården (CUPS)

Du som är chef eller ledare inom sjukvården, kan i denna chefsutbildning utveckla dina kunskaper inom styrning, ekonomi, organisering och ledning inom vården. Få nya perspektiv och kunskaper med spjutspets inom de utmaningar och möjligheter som finns i vården.

Chef och ledare

Redo för nästa steg spm chef? Bli vassare i din roll och utveckla din förmåga som ledare. En chefsutbildning för dig som jobbar främst operativt idag men som vill få bättre inblick i strategiska och ekonomiska frågor, få insikter i ditt personliga ledarskap och kunna ge ett starkare bidrag till organisationen.

Ledarskapets kommunikation

Utveckla din förmåga att föra samtal med olika syften och bli bättre på att kommunicera och motivera dina medarbetare. För dig på ledningsgruppsnivå. Denna ledarskapsutbildning tar upp både ledningsgruppens interna och externa kommunikation.

Digital transformation för ledare

Ta vara på den digitala teknikens möjligheter och stärk företagets innovationsförmåga och konkurrenskraft. Det här utbildningsprogrammet rustar dig som ledare med hållbara strategier och metoder för att leda din organisation mot digital mognad.

Projektledning – med ledarskapet i fokus

Höj din projektledarkompetens och skaffa de verktyg du behöver för att driva en mer effektiv arbetsprocess. Denna ledarskapsutbildning bygger på verklighetsanpassade övningar och de speciella förutsättningar som ett projekt består av. För projektledare eller dig som jobbar i projektform.

 

Hittade du vad du sökte?

Utbildningar inom finansiell ekonomi, företagsekonomi och general management.

Utbildningar med branschfokus >>

Samtliga utbildningsprogram >>

Håll dig uppdaterad om våra utbildningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev längst ned på den här sidan.


Varför ska du välja SSE Executive Education?*Sedan 2001 är vi rankade Bäst i Norden på executive education enligt Financial Times. Fler anledningar till att du och din organisation ska välja SSE Executive Eduction hittar du här >>

Kontakta oss