maps_sitebild_smallDet här är programmet för dig som vill utvecklas som chef och ledare i ett professionellt tjänsteföretag. Programmet utgår från den speciella affärslogiken inom sektorn för kunskapsintensiva tjänster, där ditt ledarskap är avgörande för att skapa starka kundrelationer samtidigt som du ska attrahera och behålla de bästa talangerna.

Genom programmet breddar och fördjupar du din kunskap och får nya insikter kring hur du mest effektivt tar dig an tjänsteföretagets utmaningar och möjligheter. Programmet tar ett helhetsperspektiv på ledarskap, affärsutveckling och styrning.

Programinnehåll

  • Strategiska utmaningar och framgångsfaktorer
  • Att leda, styra och organisera kunskapsintensiva tjänster
  • Knowledge management
  • Engagerande ledarskap
  • Att sälja och kommunicera verksamheten
  • Talent management

Utbildningen vilar på Handelshögskolans akademiska grund och leds av erfarna och branschspecialiserade föreläsare och forskare. Du får ta del av en rad konkreta verktyg som hjälper dig formulera och genomföra strategier för att utveckla din verksamhet, leda medarbetare och driva långsiktig lönsamhet och tillväxt. Du blir tydligare i vad du står för och du får en större förståelse de olika nyckelprocesser som måste fungera och samspela i en framgångsrik tjänsteorganisation.

Vår managementmodell

Managing Professional Services är ett av våra general management-program med en kombination av och balans mellan samtliga perspektiv – ledarskap, styrning och affär.

För vem

Programmet vänder sig till dig som är en erfaren chef på ledningsgruppsnivå. Ditt företag erbjuder kunskapsintensiva tjänster av rådgivande och konsultativ karaktär, exempelvis inom juridik, redovisning, managementkonsult, marknadsföring, IT eller ingenjörsverksamhet.


 

För organisationer som har behov av att utveckla en större grupp medarbetare inom chef- och ledarskap kan vi genomföra detta program med anpassning. Mer om skräddarsydda program för företag här.

Psst! För 16e året i rad är vi rankade Bäst i Norden på executive education, enligt Financial Times. Fler anledningar till att du och din organisation ska välja SSE Executive Eduction hittar du här

Fakta:

Nästa programstart:
2017-05-10
Programmet omfattar 12 dagar fördelat på fyra moduler.
Ort:
Programmet genomförs som internat på SSE Executive Educations kursgård Kämpasten i Sigtuna.
Datum:
10 maj - 04 oktober 2017
Språk:
Svenska
Pris:
80 000 SEK (Ex moms)
Kostnad för kost och logi tillkommer.

i Vill du prata med någon om utbildningen? Klicka här!

Informationsmöten

Managing Professional Services

Plats: SSE Executive Education, Sveavägen 65, plan 5, Stockholm - Mer info och anmälan

ThereseWikstrom

Kontakta mig

Thérese Wikström

Program Advisor

Tel: +46 8 586 174 55

therese.wikstrom@exedsse.se

Carl Klingborg– SSE Executive Education

Kontakta mig

Carl Klingborg

Account Manager

Tel: +46 70 368 66 22.

carl.klingborg@exedsse.se