Många av våra internatutbildningar hålls på Campus Kämpasten i Sigtuna, nära Stockholm. Kämpasten har varit i vår ägo sedan det byggdes och är utformad specifikt för att skapa en stimulerande och effektiv pedagogisk miljö för dig som deltagare. Här sätter vi alltid dig som gäst och utbildningsdeltagare i fokus.

Kämpasten ligger i vacker och rofylld miljö med närhet till naturen vid Mälarens strand, endast 20 minuter från Arlanda och pendeltåg. Här finns ändamålsenliga och bekväma lokaler med modern utrustning. Du möts av professionell och personlig service, samt förstklassig mat och dryck som gör måltiderna till en stor del av din upplevelse.

Pedagogisk miljö med möjlighet till motion och avkoppling

Utöver pedagogisk miljö, är även avkoppling en viktig del för reflektion och långsiktigt lärande. På Kämpasten bor du bekvämt i något av våra 116 enkelrum. Rummen är små, men funktionella och utrustade med allt du behöver för en god natts sömn. På anläggningen finns goda möjligheter till motion och rörelse. Motionsspår finns på nära avstånd, vi har ett utegym, samt ett mindre gym inomhus och vi erbjuder ledarledda träningspass flera gånger i veckan. Bastu finns både i motionsbyggnaden och nere vid bryggan med vacker utsikt över Mälaren. På Kämpasten ska du som gäst må bra!

Kontakt

Om du har frågor om något gällande Campus Kämpasten är du varmt välkommen att kontakta oss på kampasten@exedsse.se eller tfn +46 8 592 585 00.

Om frågorna är utbildningsrelaterade svarar gärna våra programrådgivare på dem via programadvisors@exedsse.se eller telefonnummer 08-586 175 60.

Relaterade program

Kontakta mig

Margareta Axelsson

Business Area Director – Campus Kämpasten

Tel: +46 70 378 43 66

margareta.axelsson@exedsse.se