Ingrid Engstrom1Financial Times publicerar årligen en rankning av världens bästa business schools som erbjuder olika former av management- och ledarutvecklingsprogram. Det är den största återkommande rankningen i branschen och SSE Executive Education har varit etta i Norden under 16 år i rad.

Rankningen bygger på undersökningar med köpare av och deltagare i program från olika discipliner, såsom ledarskap, strategi, innovation, styrning och finans.

– Att hamna först i Norden på en lista där kundernas upplevelse och erfarenhet ligger bakom rankningen gör oss naturligtvis extra stolta. Att vi återigen uppfattas som Nordens bästa executive education visar att vi når kundernas mål och skapar värdetillväxt hos dem. Det är ett kvitto på att vi arbetar i rätt riktning, säger Ingrid Engström, vd för SSE Executive Education.

I den globala undersökningen rankas SSE Executive Education på plats 28. Financial Times rankar såväl öppna program, där SSE Executive Education klättrar till plats 31 från plats 37 i fjol, samt skräddarsydda program där företaget rankas på plats 30 internationellt, också en bättre placering än förra året.

Läs hela listan på Financial Times hemsida här

För mer information, kontakta:
Ingrid Engström, vd, ingrid.engstrom@hhs.se, 0725-45 60 05.

Relaterade program