Nedan är några utdrag från filmen:

”Jag ska bli bättre på att söka svaren inom mig själv istället för att söka svaren från någon annan.”

Richard Fagerudd, Head of Office Stockholm, Mangold fondkomission

 

”Största utmaningen är att leda och utveckla personal och ta andra människor framåt.”

Markus Wiking, COO, Local Artist, Live Nation

 

”Jag utmanar mig själv i att leda andra och jag vill att andra ska växa i det sammanhanget.”

Sarah Jevrém, Narkosläkare, Danderyds sjukhus

 


Är du operativ chef eller verksamhetsansvarig och ett par år in i karriären? Redo att ta nästa steg och axla större ansvar i ditt ledarskap? Utbildningsprogrammet Chef och ledare ger dig nya verktyg och perspektiv och gör dig trygg nog att testa nya grepp som kan lyfta ditt ledarskap till nästa nivå.

 

Relaterade program