PROGRAM DIRECTOR ONLINE TILL HANDELSHÖGSKOLAN EXECUTIVE EDUCATION

Vi söker dig som vill leda den fortsatta utvecklingen av vårt digitala erbjudande.

OM TJÄNSTEN HOS OSS PÅ HANDELSHÖGSKOLAN EXECUTIVE EDUCATION

I din roll som Program Director har du en central roll i utvecklingen av vår verksamhet. Du är ansvarig för att bygga den digitala delen av vårt erbjudande inom blended learning dvs samverkan mellan traditionell utbildning och utbildning online.

Tillsammans med våra Client Directors deltar du i offertarbete och möter våra kunder på managementnivå och presenterar hur vi kan hjälpa dem.

Du förstår betydelsen av att bygga vårt varumärke och har erfarenhet av att använda tekniker som podcasts, webinars, video med mera såväl för att driva försäljning som en integrerad del av leveransen till våra kunder.

Genom att arbeta nära våra övriga medarbetare och våra kunder förstår du deras behov och skapar förutsättning för att kunna erbjuda varje kund ett program som passar bra för dem.

Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk mångfald.

OM DIG – VÅR NÄSTA PROGRAM DIRECTOR

Du brinner för den digitala tekniken och vilka möjligheter den medför i näringslivet. Du är nyfiken och vill alltid ligga i framkant för att kunna ta tillvara vad ny utveckling kan medföra.

Du är initiativrik, har hög energi och du förstår hur man levererar värde genom och med andra. Du är trygg och beslutsmässig och samtidigt som du är självständig så är du en stark teamplayer.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Du delar våra värderingar: Passion for business, learning, innovation & excellence.

I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hans Wahlgren på 10TON Rekrytering på hans@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag här nedan.