Financial Times publicerar idag sin rankning av världens bästa business schools inom management- och ledarskapsutveckling. För 18:e året i rad behåller SSE Executive Education vid Handelshögskolan i Stockholm sin topplacering i Norden och de baltiska länderna. Globalt klättrar man till plats 21 från en 26:e plats förra året.

– Det här är fantastiska siffror! Man ska komma ihåg att det finns ca 14 000 business schools i världen, där endast en bråkdel kvalificerar sig för Financial Times ranking. I denna ranking ligger vi i toppen och rankas högre än bland andra University of Cambridge och Columbia Business School. Jag är så stolt över detta, säger Lars Strannegård, rektor för Handelshögskolan i Stockholm.

– Vi är otroligt stolta över att återigen få utmärkelsen som Nordens bästa internationella business school. Det är ett fortsatt starkt kvitto på att vi har nöjda deltagare och nöjda kunder. Det visar på styrkan i vårt erbjudande och relevansen i våra program, säger Anders Richtnér, vd för SSE Executive Education.

– Nyckeln till vår framgång är att vi tillsammans med våra kundföretag, vilka verkar i en global konkurrens där förändringstakten är hög, skapar program som kontinuerligt förbättrar och utvecklar deras verksamhet och ledare inom densamma. Att dra nytta av ny teknik i våra erbjudanden är centralt, precis som att vi arbetar långsiktigt och uthålligt med att utveckla såväl affärer som verksamheten hos våra kunder.

SSE Executive Education har verkat sedan 1969 och flera kundföretag har varit partners redan från början och varit avgörande för denna framgång.

– Jag vill passa på att tacka alla våra kunder, deltagare och fantastiska medarbetare för att vi åstadkommit detta tillsammans, säger Anders Richtnér.

Mer om rankningen hittar du på Financial Times webbsida.

 Se våra topprankade program inom General Management >>

 

För mer information, vänligen kontakta:

Anders Richtnér
Vd, SSE Executive Education
Tel: 073-659 77 27
E-mail: anders.richtner@exedsse.se

Om SSE Executive Education, f.d. IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

SSE Executive Education vid Handelshögskolan i Stockholm är Nordeuropas ledande partner för executive education och rankad som bäst i Norden inom ledarskap och affärsutveckling enligt Financial Times. Här integreras den akademiska forskningen med näringslivet. SSE Executive Education utvecklar ledare med fokus på spetsområden som innovation & entreprenörskap, hållbar tillväxt och finansiell ekonomi, samt ökar konkurrenskraften hos företag, organisationer och offentlig sektor genom kraftfull transformation. Läs mer på www.exedsse.se