”Måltiderna är en stor och viktig del av totalupplevelsen på Campus Kämpasten. Niklas och hans kollegor i köket får alltid fantastiska omdömen av våra deltagare och gäster. Detta är ytterligare en bekräftelse på vilken hög nivå vi har och framgången är verkligen välförtjänt.”

Margareta Axelsson, Director Campus Kämpasten.

Niklas är inte ovan vid tävlingssammanhang, han vann Årets företagsrestaurang 2010 och kvalade vidare till kvartsfinal i Årets kock 2016. Denna gång var det nystekt sommargös med grillad sherrysås-kräm på spädkål och ängsyra och japanska influenser med konbualg och miso som tog Niklas Pallgren vidare i Årets kock 2018.

Niklas Pallgren - köksmästare på Campus Kämpasten

“Det är kul och inspirerande att gå vidare. Jag gillar när man måste maxa sig själv för att utveckla sin matlagning och tävlingsmomentet är häftigt.”

Niklas Pallgren

 

 

Kvaltävlingarna genomförs den 19-20 juni, där Niklas kommer att tävla mot 31 välrenommerade deltagare. Vi gratulerar Niklas så här långt och önskar honom lycka till inför resten av tävlingen!

 


SSE Executive Education håller topprankade utbildningar för chefer, ledare och specialister. Campus Kämpasten drivs av Sodexo på uppdrag av SSE Executive Education. För mer information, kontakta:

Niklas Pallgren, köksmästare Kämpasten
Telefon: +46 8 592 585 09
E-post: niklas.pallgren@sodexo.com

Eva Kristensson, Kommunikationsdirektör Sodexo
Telefon: +46 8 578 859 63
E-post: eva.kristensson@sodexo.com

Margareta Axelsson, Director Campus Kämpasten
Telefon: +46 8 592 585 00
E-post: margareta.axelsson@exedsse.se