Financial Times publicerar årligen en rankning av världens bästa business schools som erbjuder olika former av management- och ledarutvecklingsprogram. Det är den största återkommande rankningen som görs av företagsinriktade ledarutbildningar. För 17:e året i rad listas SSE Executive Education som bästa aktör i Norden och de baltiska länderna. SSE Executive Education klättrar även totalt sett och återfinns på plats 26 (plats 28 förra året) i den internationella rankningen av världens bästa business schools.

– Resultatet från Financial Times visar att vi har nöjda deltagare och nöjda kunder. Vi tillhör toppskiktet i världen och vi är klart bäst i Norden sedan länge. Att vi placerar oss så högt i den internationella konkurrensen är ett starkt kvitto på vår relevans, och samtidigt en indikation på det stora intresset runtom i världen för det svenska ledarskapets unika framgångsrecept. Men för att behålla vår position så måste vi fortsätta utvecklas, utmana oss själva och hela tiden sträva efter att bli ännu bättre, säger Anders Richtnér, vd för SSE Executive Education.

– Det finns i dag tusentals management- och ledarskapsutbildningar, och konkurrensen är stenhård, därför blir jag extra stolt över att vi är bra, så in i Norden bra, fortsätter Anders Richtnér.

Mer om rankningen hittar du på Financial Times hemsida.

Se våra topprankade program inom General Management >>

 

För mer information, vänligen kontakta:

Anders Richtnér

Vd, SSE Executive Education

Tel: 073-659 77 27

E-mail: anders.richtner@exedsse.se

Om SSE Executive Education, f.d. IFL 
SSE

Executive Education är Nordeuropas ledande hubb för executive education. På SSE Executive Education integreras den akademiska forskningen och näringslivet. Genom utveckling av ledare, med fokus på spetsområden som innovation & entreprenörskap, hållbar tillväxt samt finans, hjälper SSE Executive Education företag, organisationer och offentlig sektor att driva kraftfull transformation.
Läs mer på www.exedsse.se