Karin Wiströ tilldelas the bud Fackler Service Award för 2018The Bud Fackler Service Award delas ut av The EMBA Council och är namngivet efter Bud Fackler, en av riktiga pionjärerna inom Executive MBA. Bud var programansvarig för det första Executive MBA-programmet, som lanserades 1943 av The University of Chicago Booth School of Business. Han var också med och grundade EMBA Council 1981.

Utmärkelsen The Bud Fackler Award instiftades för att uppmärksamma bidrag till The EMBA Council och till Executive MBA-program globalt, vilket innefattar att ge stöd till Executive MBA-program, dela med sig av best practices, nätverka och överlag bidra till att höja kvaliteten på Executive MBA-program.

Karin Wiström har en väletablerad bakgrund inom EMBA och flerårigt ansvar av att driva Handelshögskolan i Stockholms SSE MBA Executive Format. Under fyra års tid var hon med i The EMBA Council Board of Trustees, varav ett år som ordförande. Hon har också bidragit till att expandera och engagera det europeiska medlemskapet och har varit värd för det europeiska regionmötet.

“Jag är verkligen tacksam och stolt över att ha fått den här prestigefulla utmärkelsen. På listan över tidigare mottagare av The Bud Fackler Award hittar jag många av mina förebilder som bidragit mycket inom Executive MBA-området. Det har alltid varit ett nöje att få vara med i The EMBA Council och jag tycker det unika samarbetet mellan skolor är väldigt viktigt. Genom att hjälpa varandra så blir vi alla bättre, våra program blir bättre och på det hela taget gynnas både studenterna, deras organisationer och våra skolor av det.”

Karin Wiström, SSE MBA Executive Format


Läs om The Bud Fackler Service Award >>.