SSE Executive Education är en del av Handelshögskolan och erbjuder utbildningar till chefer och ledare inom innovation, entreprenörskap och hållbar tillväxt. Vi söker dig, en Digital Marketing Specialist, som vill ta ett övergripande operativt ansvar för marknadsföring och affärsdrivande aktiviteter i våra digitala kanaler.

Din roll

I rollen som Digital Marketing Specialist på SSE Executive Education är ditt ansvar att driva vår digitala närvaro framåt genom att implementera och realisera våra sälj- och kommunikationsmål. Uppdraget består främst av att nå och påverka våra målgrupper genom digitala kanaler och affärsdrivande aktiviteter på hemsidan och genom annonsering för att skapa leads till säljarna. I rollen ingår också utveckla och implementera egna projekt och marknadsaktiviteter, samt agera stöd till kollegorna på marknadsavdelningen gällande ny digital teknik och möjligheter.

Du kommer bland annat jobba med:

  • Agera webbredaktör och skapa målgruppsanpassat innehåll för våra digitala kanaler såsom webb, sociala medier och marketing automation.
  • Skapa och publicera egna digitala kampanjer, banners och landningssidor med fokus på konvertering som genererar leads och försäljning
  • Initiera och driva egna projekt och marknadsaktiviteter för att nå uppsatta KPI:er.
  • Optimera trafiken och analysera utfallet för att ständigt söka förbättringsområden och säkerställa uppsatta intäktsmål och flöden på hemsidan.

 

ANSÖKNINGSTIDEN HAR GÅTT UT.