Vi söker dig som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av vår verksamhet.

I din roll som Client Director bearbetar du nya kunder på managementnivå samtidigt som du utvecklar redan befintliga kundrelationer.  Du ingår i en enhet om fem personer som arbetar med försäljning av skräddarsydd ledarutbildning till företag. Genom att arbeta nära kunderna och förstå deras utmaningar, och behov, skapar du förutsättning för att kunna erbjuda varje kund ett program som passar bra för dem.

Du leder säljprocessen från första kontakt, genom att tillsammans med leveransteam och kunden skapa ett program, vilket är anpassat utifrån kundens unika förutsättningar, och följer upp och säkrar resultat och effekt hos kund efter avslutad leverans.

Om dig

Du brinner för, och har dokumenterad erfarenhet av, framgångsrik B2B försäljning. Du förstår att affärer skapas ute hos kund. Du har självständigt drivit projekt över tid där specificerade mål har uppnåtts.

Som person är du mål- och resultatinriktad och du inspireras av att leverera värde med kvalitet och av livslångt lärande i framkant. Du är ödmjuk inför uppgiften – komplex försäljning av en ibland komplex produkt, prestigelös samt har god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Du är initiativrik, har hög energi och förstår hur man levererar värde genom och med andra. Du är trygg, beslutsmässig och bra på att prioritera. Samtidigt som du är självständig så är du en stark lagspelare.

Du har gedigen och lång erfarenhet av konsultativ försäljning och vana att på egen hand och med andra leda hela säljprocesser.

Det är en förutsättning att du brinner för lärande [läs: pedagogik] och utveckling av såväl individer som organisationer för att lyckas hos oss, samtidigt som du har ett affärsmässigt fokus.

Du har en högskoleexamen, gärna med ekonomisk inriktning, och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Har du erfarenhet av försäljning av Executive Education, av metoden Solution Selling och/eller varit en del av en företagsledning är det en fördel.

Du kan ta dig an uppdrag såväl inom Sverige som internationellt.

Du känner igen dig i, får energi av, och är trygg med våra ledord: Helhjärtat; Livslångt lärande i framkant; Affärsorienterade tillsammans; Öppna, respektfulla och hjälpsamma; samt Ansvarstagande för helheten.

 

SSE Executive Education

SSE Executive Education är Nordeuropas ledande aktör för Executive Education och rankas  som nr 26 (plats 28 förra året) i Financial Times internationella rankningen av världens bästa business schools. Vi verkar på global basis och har under de senaste åren mött deltagare och organisationer från ett 80-tal olika länder. Vi utvecklar ledare och organisationer genom ett forskningsbaserat förhållningssätt tätt integrerat med kunskaper och erfarenheter från deltagare och deras organisationer, vilket skapar en grund för livslångt lärande. Vi är en central del av Handelshögskolan i Stockholm och utgår från Handelshögskolans spetsområden innovation och entreprenörskap, hållbarhet, retail och finans. Våra kunder återfinns inom såväl privat som offentlig sektor.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk mångfald.

Ansökan

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Martin Sjögren på martin.sjogren@exedsse.se. Din ansökan med personligt brev och CV skickar du till rekrytering@exedsse.se . Sista ansökningsdag är den 12 mars kl. 10.00. Välkommen med din ansökan.

Martin Sjögren – SSE Executive Education

Kontakta mig

Martin Sjögren

Business Unit Director Corporate

Tel: +46 72 521 74 13

martin.sjogren@exedsse.se