Fokus för rollen som Campaign Manager:

  • Skapa och publicera digitala kampanjer, banners och landningssidor med fokus på konvertering som genererar leads och försäljning
  • Analysera och optimera annonser, kampanjer och flöden
  • Skriva säljande texter och skapa målgruppsanpassat innehåll till digitala kanaler såsom webb, sociala medier, marketing automation, mm.
  • Publicera material på webb (WordPress/Hubspot) och i sociala media
  • Skapa nyhetsbrev (Hubspot)
  • Planera, skapa och publicera marketing automation flöden (Hubspot)

Om dig  och din erfarenhet

Du är en god skribent, som formulerar dig väl och är duktig på att skriva säljande och målgruppsanpassande texter. Du har erfarenhet av digital kommunikation, har bra kännedom om hur olika kanaler samverkar och hur man skapar innehåll, rubriker och budskap för dessa.

Du arbetar strukturerat, har god analytisk förmåga, förstår vikten av uppföljning och analys och har kunskaper inom sökordsoptimering. Du är van publicist och har grundläggande förståelse för tekniken bakom publiceringsverktyget.

För att lyckas i rollen är du en säljdriven person med stort intresse för digital marknadsföring med kunskap i hur man skapar leadsgenererande kampanjer. Du tycker att det är spännande att använda nya system, hitta och anamma nya funktioner och vidareutveckla processer.

Du är lösningsorienterad och produktiv som får saker att hända och du är van att arbeta självständigt inom givna ramar i frågor som rör ditt arbetsområde, samtidig som du är bra på att samarbeta. Som person är du prestigelös och redo att hjälpa till där det behövs.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom marknadsföring/kommunikation samt att du har erfarenhet som skribent eller copywriter. Det är en fördel om du  även har erfarenhet av Linkedin Campaign Manager och Facebook Ads Manager och att publicera i olika CMS- system.

Kunskap och erfarenhet av Hubspot, Photoshop och Indesign är meriterande.

Det krävs att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Bra att veta:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt  överenskommelse.

Placering: Handelshögskolan Sveavägen 65, Stockholm.

Vi ser fram emot din ansökan !

Läs mer och ansök här>>