Vi kan ledarskap. Och bygg- och fastighetsbranschen

SSE Executive Education har under många år arbetat med chef- och ledarutveckling för bygg- och fastighetsbranschen. Genom åren har vi tagit fram ett stort antal skräddarsydda utbildningsupplägg tillsammans med kunder som t.ex. NCC, Sweco och Riksbyggen. Sedan mer än 35 år tillbaka håller vi i samarbete med Stiftelsen för Byggnadsindustrins Ledarutveckling det öppna programmet Företagsledning för bygg- och fastighet – SBL. Och i september startar den femte omgången av programmet Byggherre MasterClass Diploma, också det ett öppet program, som har tagits fram tillsammans med föreningen Byggherrarna. Utbildningarna är framtagna specifikt för att stärka och kvalitetssäkra ledarskapet utifrån insikter om branschens specifika förutsättningar och utmaningar.

Kära återseenden och nya möten

Vi ser Business Arena som ett bra tillfälle för SSE Executive Education att träffa nuvarande och tidigare kunder och deltagare och förstås också att skapa nya kontakter och träffa spännande företag. Utöver bygg- och fastighetsbranschen arbetar vi dessutom mycket med offentlig sektor och på Business Arena finns många kommuner med som partners och besökare som vi förstås också ser fram emot att träffa.

Kom förbi, världen behöver bra ledare

Ska du också till Business Arena? Kom förbi oss då – vi kommer att finnas på Glasbalkongen, Träffpunkt 1. Där berättar vi gärna mer om oss och våra utbildningar och dessutom kommer du kunna träffa tidigare utbildningsdeltagare och höra om deras erfarenheter av att gå program hos oss.

Väl mött den 20 – 21 september!

 

Läs mer om våra utbildningsprogram >>

 


Intresserad av att gå på Business Arena men inte anmäld än? Läs mer och anmäl dig här >>