Den nya Di-podden linjerar väl med SSE Executive Education, som varje år ger cirka 5000 ledare ny kunskap och nya verktyg för att utveckla sig själva och sina organisationer och i förlängningen stärka den svenska konkurrenskraften. På SSE Executive Education integreras näringslivet med den akademiska forskningen. Genom utveckling av morgondagens ledare, med fokus på spetsområdena innovation och entreprenörskap, hållbar tillväxt samt finans, hjälper SSE Executive Education företag, organisationer och offentlig sektor att driva kraftfull transformation.

– Samarbetet med Di-podden är ett fantastiskt komplement till vårt eget digitala inspirationsrum, där vi bland annat har poddar, artiklar och intervjuer med flera av våra experter som är både akademiker och praktiker, säger Anna-Maria Watz, marknadchef på SSE Executive Education.

Ett återkommande tema i Di-podden kommer att vara ledarskap i förändringstider. Diskussionerna kommer att på ett konkret sätt behandla ledarstil, tankar om ledarskap, erfarenheter och tips för dagens och morgondagens ledare.

Nya avsnitt av ”Förnuft och känsla – en Di-podd om ledarskap” läggs upp här varannan vecka.

Länk till alla avsnitt: https://www.acast.com/fornuftkansla

I första sponsrade inslaget kan vi höra SSE Executive Educations Anders Richtnér prata om innovation – här kan du lyssna på det avsnittet.

I andra sponsrade inslaget kan vi lyssna på Lin Lerpold, MISUM, som pratar om vikten av hållbarhetsarbete för företag. Här finns det.