anders-ny-vd_sitebilder_small

Bilder på Anders: Juliana Wiklund

Hej! Från den 1 februari är jag ny VD för SSE Executive Education. Det är en spännande utmaning och jag känner mig både stolt och ödmjuk över att få leda SSE Executive Education in i en ny fas där internationaliseringen och integrationen i Handelshögskolan fortsatt kommer att spela stor roll.

Jag är docent vid Handelshögskolan i Stockholm och har länge verkat i gränssnittet mellan akademi och näringsliv.  Sedan många år är jag djupt involverad i SSE Executive Education med såväl försäljning som programutveckling och genomförande av program. Om du vill så hittar du mer information om mig här.

Av personlig erfarenhet vet jag om vikten av att å ena sidan ständigt vara i rörelse för att lära och utvecklas, å andra sidan av vikten av att stanna upp och reflektera kring viktiga val för att just lära och utvecklas ytterligare. Förmågan att hantera balansgången mellan rörelse och reflektion är för mig att skapa ett djupt lärande; såväl för sig själv, som för sin organisation. Denna balansgång är kärnan i vad vi gör och vad vi erbjuder i våra utbildningar: spjutspetskunskap blandat med tid för att landa och förstå implikationerna av denna, ofta nya, kunskap.

Vi har en tradition av att ha mycket nöjda deltagare och kunder och jag hoppas kunna bidra till att både stärka och förstärka det förtroendet våra deltagare och deras organisationer visar oss.

Vi vill fortsätta vara Nordeuropas ledande partner för executive education. Vi är dessutom rankade bäst i Norden inom ledarskap och affärsutveckling enligt Financial Times.

Jag ser fram emot att få leda verksamheten vid SSE Executive Education och att fortsätta hjälpa deltagare och organisationer att stärka sin konkurrenskraft både nationellt och globalt. Tveka inte att höra av dig till mig eller eller någon av alla våra duktiga medarbetare om du vill veta mer om hur, och på vilket sätt, vi kan hjälpa till att bidra med djupt lärande även framåt.

Med varma hälsningar,

Anders Richtnér, Docent
CEO Stockholm School of Economics Executive Education
anders.richtner@hhs.se