Account Manager till Handelshögskolan Executive Education

Vi söker dig som vill vara med i vår strävan att utveckla framtidens ledare.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en tjänst i Nordens ledande företag inom executive education där du möter chefer och ledare inom de främsta företagen i Norden.

I din roll som Account Manager har du en viktig roll i att säkerställa deltagarantalet i våra program. Inledningsvis bearbetar du våra kunder huvudsakligen via telefon samt till viss del via besök och vi ser en utveckling mot att en allt större del av arbetet sker ute hos kund.

Genom att utveckla ett nära samarbete med våra kunder och förstå deras behov skapar du förutsättning för att kunna erbjuda varje kund något som passar bra för dem.

Om dig

Du brinner för försäljning och har flera års erfarenhet av dokumenterat framgångsrik försäljning.

Som person är du mål- och resultatinriktad och du inspireras av att leverera värde. Du är ödmjuk inför uppgiften, prestigelös samt har god samarbetsförmåga.

Du är initiativrik, har hög energi och tycker om att själv ta ansvar för din egen framgång. Du är trygg i dig själv och du har en stark vilja att lyckas.

Du är en duktig kommunikatör i tal och skrift och har du erfarenhet av att arbeta mot tydliga deadlines så är det en fördel.

Du delar våra värderingar: Passion for business, learning, innovation & excellence.

SSE Executive Education eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk mångfald.

Nästa steg

I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hans Wahlgren på 10TON Rekrytering på hans@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag.